Algemeen taxivervoer

Natuurlijk rijden wij allerlei soorten taxivervoer, zoals voor groepen, vervoer naar ziekenhuizen en in het weekend uitgaansvervoer. Altijd voor een vaste prijs.

Uitgaansvervoer 

Gezellig met vrienden uitgaan, zonder dat er iemand hoeft te rijden. AtaxiS zorgt voor een ontspannen taxirit van en naar diverse uitgaanslocaties voor een vaste prijs. Wij halen u thuis op en brengen u voor de deur.

Voor wie?
Wij kunnen groepen tot 8-personen in een bus vervoeren en beschikken over meerdere 8-persoonsbussen. Wij brengen u naar diverse feesten, festivals en regulier weekendvervoer. Neemt contact met ons op voor een persoonlijk prijsopgave. 

Wanneer? 

Wij rijden in het weekend, de vrijdagnacht en zaterdagnacht. Wel raden wij aan de taxi vooraf te reserveren, daar wij anders mogelijk geen plaats hebben. 

Tijden:

Vrijdagavond / nacht 20.00 – 06.00

Zaterdagavond / nacht 20.00 – 06.00

Groepsvervoer

Heeft u een bedrijfsborrel, een vrijgezellenfeest of een uitje? AtaxiS rijd u voordelig met de taxi. Wij beschikken over diverse 8-persoonsbussen. Zo kunt u al snel voor maar €10 of €20 euro per persoon naar feesten en partijen reizen. Neem contact op voor uw persoonlijke prijsopgave. 

Als er meerdere mensen vervoerd moeten worden, kan groepsvervoer een uitkomst bieden. AtaxiS vervoert groepen voor zakelijk taxivervoer, airport taxivervoer en algemeen taxivervoer.