Zakelijk vervoer in Nederland en Europa

 

  • Stijlvol

  • Punctueel

  • Comfortabel

Excellent & Efficiënt

 

Professioneel vervoer in de regio:

De Randstad – Rotterdam, Den Haag,
Utrecht, Amsterdam
Nederland
Europa

Duurzame Diesel

Fossielvrij, CO2 neutraal, Emissiearm en  Circulair in Diesel? Dat kan met Renewable Diesel waar onze wagenpark mee rijdt.

Hernieuwbaar  |  Milieuvriendelijk  |  Winterbestendig  |  ISCC-EU > 

Zakelijk vervoer

Wij zorgen dat u professioneel vervoerd wordt door goed opgeleide, discrete en nette chauffeurs. Wij hebben veilige en comfortabele voertuigen die voorzien zijn van privacy glass, climate control, lederen bekleding en voldoende ruimte, zodat u tijdens de rit ongestoord door kan werken of juist even kan relaxen.

Airportvervoer

Excellent vervoer begint bij AtaxiS al bij de voordeur. Uw medewerker of gast wordt keurig opgehaald, de koffers tillen wij in de wagen. Vooraf controleren wij nauwlettend de vluchtstatus en de drukte op de weg,  zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Personenvervoer

Onze missie is kwalitatief hoogwaardig personenvervoer verzorgen met de kernwaarden Excellent en Efficiënt. Zakelijke relaties worden door ons stijlvol en comfortabel vervoerd. Vrijblijvend komen wij bij u langs om ons voor te stellen. U kunt natuurlijk een proefrit krijgen in een van onze Mercedessen. 

Sneltransport

Heeft u een zending die met spoed geleverd moet worden? Wij zorgen dat uw zending direct en veilig op het juiste adres komt.

Wij zorgen dat uw pakket op dezelfde dag bezorgd is (same-day-delivery) in Nederland. Veilig & Efficiënt.

AtaxiS stelt zich graag voor

AtaxiS richt zich op het zakelijk personenvervoer in binnen en buitenland. Onze missie is kwalitatief hoogwaardig personenvervoer verzorgen met de kernwaarden Excellent en Efficiënt. AtaxiS werkt met zeer ervaren chauffeurs en een vriendelijke, beleefde houding ten opzichte van de klant. We zijn werkzaam in Europa en onze klanten bevinden zich met name in de Randstad, waaronder de regio’s Rotterdam, Gorinchem Haaglanden, Drechtsteden.

Wij, Adam en Sabrina zijn 12 jaar werkzaam in het personenvervoer met een vloot van auto’s en een team van chauffeurs. We stellen ons graag aan u voor. 

Zakelijk Vervoer

 

Wat een hemelsbreed verschil!

Sinds enige tijd mag ik gebruik maken van taxivervoer van en naar mijn werk. Je bent niet een klant, je bent echt een gast. De rijstijl, de service, de vriendelijkheid.
Jullie bedrijf is absoluut een visitekaartje, voor vervoer in stijl. Ik kijk alweer uit naar de volgende rit.

Brenda

Jaar

In 2023 bestaan we 12 jaar! We hebben een team van gepassioneerde, goed opgeleide en vriendelijke chauffeurs voor personenvervoer, zakelijke vervoer en luchthavenvervoer. 

Vervoer nodig?

Rit boeken

Company

Zakelijk vervoer

Contact

Graafdijk Oost 48, 2973 XC Molenaarsgraaf

Volg ons

× Hoe kan ik je helpen?